Doorbreek de dagelijkse kantoorsleur en organiseer uw volgende bijeenkomst eens op een inspirerende plek. Onze ambiance met een twist zal ongetwijfeld bijdragen aan een goed resultaat.
“l’ Atelier Vergaderen” ligt in het Jekerkwartier, in een van de mooiste middeleeuwse straatjes van Maastricht. Uw ideale plek voor vergaderingen, brainstormsessies, productpresentaties, coaching- en/of opleidingsprogramma’s.

 

Vergaderen

De smaakvolle vergaderruimte heeft een prachtige lichtinval, is mooi uitgelicht en biedt optimale privacy. U kunt makkelijk met 14 gasten aan tafel maar de ruimte werkt ook fantastisch voor kleinere groepen. De kunst om u heen draagt bij aan een open en inspirerende sfeer en u beschikt over alle gebruikelijke vergadertools.

 

Lounge

Vanuit de vergaderruimte gaat u via een 5 eeuwen oude mergelgang naar onze gewelfde lounge ruimte. Deze is qua sfeer ideaal voor brainstormsessies of als break out voor het tijdelijk opsplitsen van groepen. Daarnaast is de lounge ruimte ook handig voor korte pauzes, een (h)eerlijke lunch of voor een sfeervolle borrel na afloop van de vergadering.

 

Buiten (patio)

Vanuit de vergader- en gewelfde lounge ruimte kijkt u uit op onze ommuurde patio. Hier kunt u tussendoor even lekker naar buiten voor een frisse neus.

 

Rookvrij

L’ atelier is volledig rookvrij. Wel is er gelegenheid om op de patio te roken zonder de intimiteit van L ‘atelier te verlaten.

 

 

 

Locatie >>

Tarieven >>

Reserveren >>

Contact >>

Home >>

 

HOME  |   LOCATIE  |   TARIEVEN  |   RESERVEREN